Om

Plantehjelp startet i 2015 som et rent hobbyprosjekt. Størstedelen av siden er nå et oppslagsverk for vanlige planter. Informasjonen oppdateres hele tiden, og det jeg legger ut her, er som oftest …

Plantehjelp startet i 2015 som et rent hobbyprosjekt. Størstedelen av siden er nå et oppslagsverk for vanlige planter. Informasjonen oppdateres hele tiden, og det jeg legger ut her, er som oftest tilpasset nordnorske forhold.

Det aller meste av informasjonen på denne siden er basert på egen og bekjentes erfaring, muntlige tradisjoner, og informasjon fra blomsterbutikker og hagesentre. Informasjon om giftige planter kommer fra Helsedirektoratets giftinformasjon.  Informasjon om fredete og truede arter kommer fra Artsdatabanken og Miljødirektoratet.

Om ikke annet er angitt, har jeg tatt alle bildene selv.

Jeg er ikke ansvarlig for innholdet i eventuelle kommentarer fra andre brukere. Dette gjelder også annonser. Kommentarer som er støtende eller strider mot norsk lov vil bli fjernet så snart jeg blir gjort oppmerksom på dem. Jeg forbeholder meg retten til å fjerne innlegg etter egen vurdering.

Jeg tar gjerne imot spørsmål og forslag til innhold på plantehjelp@ceeia.net. Spørsmål og svar kan bli publisert på denne siden. Det samme gjelder spørsmål og svar som sendes til meg på Instagram.

Denne siden selger ikke noe, men jeg har gitt Google tillatelse til å annonsere. Skulle det dukke opp upassende annonser, vil jeg gjerne ha beskjed så de kan sperres. Kjøp og salg her er ikke tillatt. 

Jeg gir ikke tillatelse til å bruke innholdet mitt i reklame. Ikke-kommersiell bruk går vanligvis bra, men spør først!


RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger