Mens jeg venter på ny PC...

Harddisken på PCen min har dessverre tatt kvelden. Sånt skjer selvsagt på det mest ubeleilige tidspunktet. Jeg var i ferd med å redigere de flere hundre bildene jeg hadde tatt i løpet av ferien i Ned…
Høstanemone blomstrer mot en murveggHarddisken på PCen min har dessverre tatt kvelden. Sånt skjer selvsagt på det mest ubeleilige tidspunktet. Jeg var i ferd med å redigere de flere hundre bildene jeg hadde tatt i løpet av ferien i Nederland.

Jeg jobber med en artikkel om å få orkideer til å blomstre igjen, en om å samle frø fra sommerblomster, og en om H-soner. Utkastene og bildene ligger dessverre på den gamle PC-en.

I mellomtiden får jeg bare smøre meg med tålmodighet, ta flere bilder og skrive når jeg har mulighet til det.

Kommentarer

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger