God påske!

Det har vært ei stund siden jeg har lagt ut noe her, rett og slett fordi våren er veldig sein her i år. Det snør tett mens jeg skriver dette. Utålmodigheten vokser i takt med de små spirene i såpotte…
Det har vært ei stund siden jeg har lagt ut noe her, rett og slett fordi våren er veldig sein her i år. Det snør tett mens jeg skriver dette. Utålmodigheten vokser i takt med de små spirene i såpottene!

Sånn så det ut sist snøen var borte. Under et veltet spalier som hadde ligget på bakken siden stormen tok det tidlig på vinteren, har staudene spirt som bare det. Jeg håper de klarer seg under den tunge snøen.

Det er ikke bare spirer som blir grønne når det regner. Til og med lav kan se så optimistisk ut.

Det blir kanskje ikke påske uten påskeliljer? Jeg tåler ikke lukta av dem, så dette har jeg tatt på jobb. Det er helt utrolig hvor mye frost de kan tåle, og de trenger ikke jord en gang! God påske alle sammen!

Kommentarer

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger