For mye av det gode

Jeg elsker gult. Det er ingen hemmelighet. De jeg jobber sammen med vet også at jeg elsker gult, og det er hardt nok å stå imot fristende, ferske planter om det ikke står noen på siden av deg og sier…
Jeg elsker gult. Det er ingen hemmelighet. De jeg jobber sammen med vet også at jeg elsker gult, og det er hardt nok å stå imot fristende, ferske planter om det ikke står noen på siden av deg og sier "Denne er noe for deg, du som er så glad i gule blomster!" Nå som alt har kommet i jorda, innser jeg at det nok har blitt litt for mye av det gode her.

Gul georgine, den skifter farge mellom sitrongult og oransje alt etter som lyset skifter

Guloransje tagetes

Stemor spretter det opp overalt, en av dem er nok helt gul. Heldigvis er det også en del lilla.


Til og med oppi en orkide, som står og hviler seg i "drivhuset", har det sneket seg med et stemorfrø. Som jeg lurte på hva det var for noe rart som spirte oppi der!

Riktignok vil stjerneskjerm og astilbe, som begge er rosa, blomstre etter hvert. Når akeleiene kommer seg etter at stormen velta hele plantetrappe over dem, vil de sikkert komme ut i forskjellige farger og former. Det er en blå lavendel der et sted, og den blå honningurten vil helt sikkert ikke skuffe i år heller. Det denne hagen trenger, er noe rødt. Noe som virkelig fanger blikket. Det er brukbart med plass, siden den harde vinteren tok to store helleborus, en Tradescantia, all Alliumen, og til og med en Hosta.

---I all verden, spratt denne opp i blogglista med en gang? Har Blogger endelig fått fiksa problemet?

Kommentarer

 1. Jeg har så smått begynt å like sitrongult :)
  Så bra at din blogg kom hurtig frem på blogglisten! Min tok 4 timer å komme frem på min liste i går :(
  Det er jo lov å håpe at google/blogger har fått gjort noe med det!

  SvarSlett
  Svar
  1. YouTube og andre sider som google eier skal visst ha det samme problemet. Kanskje brukerne på YouTube roper høyere. ;)

   Slett
 2. Hei. Takk for kommentaren på bloggen min. Lilla primula heter primula eliator ssp meyeri, tror jeg.
  Jeg er ikke så veldig glad i gulfarge, men noen lyse varianter er elegante, synes jeg. Ha en fin uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ei fin uke til deg også!

   Slett
 3. Enig at gult er en flott farge, nydelig georgine:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger