FFF: En perfekt tulipan

Dette bildet er tatt rett etter at jeg hadde fått meg ny telefon. Jeg var ute og gikk under midnattsola, gjennom en park like i nærheten, og så etter noe å ta bilde av. Her sto hundrevis av tulipane…
Dette bildet er tatt rett etter at jeg hadde fått meg ny telefon. Jeg var ute og gikk under midnattsola, gjennom en park like i nærheten, og så etter noe å ta bilde av. Her sto hundrevis av tulipaner i skyggen og ventet på at sola skulle skinne på dem så de kunne åpne seg helt. Det er mange som synes at tulipaner er på sitt aller vakreste akkurat sånn, rett før de springer ut.http://floralfridayfoto.blogspot.com/

Kommentarer

 1. Flott tulipan! Jeg synes også at de er vakrest rett før de springer ut. Midnattsol høres flott ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er utrolig vakkert her nå. Nå som det er lyst hele døgnet springer alt ut nærmest over natta!

   Slett
 2. Godt kamera på den nye telefonen din ser jeg. Herlig tutti frutti Tulipan:) De er så fine før de "brister".
  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Xperia har gode kamera. Denne nye er spesielt god på farger, noen av de gamle kunne ikke ta skikkelige bilder av oransje farger. Derfor ble denne tulipanen dagens mål. :)

   Slett
 3. I wish I knew the name of the variety :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger