FFF: Tagetes

Deler av august 2018 var våt. Svært våt. Det var mørkt, og nesten alt som blomstret tok seg en lang pause. Nå skulle vi få igjen for det på høsten. Jeg hadde aldri før sett sånne høstfarger og sånn …
Deler av august 2018 var våt. Svært våt. Det var mørkt, og nesten alt som blomstret tok seg en lang pause. Nå skulle vi få igjen for det på høsten. Jeg hadde aldri før sett sånne høstfarger og sånn blomstring samtidig,

Denne tagetesen holdt ut hele sommeren. Navnløs fra et lokalt gartneri, sto den og fikk bare finere og finere farger gjennom sommeren og høsten. Mens snegler og lus spiste opp naboene, sto den like fin. Jeg angrer bare på at jeg ikke fikk tatt frø av den.http://floralfridayfoto.blogspot.com/2019/02/fff376-euryops.html

Kommentarer

 1. Fantastisk farge på den! Utrolig hvor seige noen kan være :)
  Jeg sådde for noen år siden en sort som var hvit. Sneglene liker ikke tagetes, og det er en god egenskap å ha :)
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ble virkelig gledelig overrasket over den! Ha ei fin uke :)

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger