Ny utforming

Jeg begynte å bli litt lei av den gamle utformingen på bloggen, spesielt begrensningene den satte for størrelse på bilder, og hvordan den så ut på mobil. Derfor har jeg prøvd ut et par forskjellige p…
Jeg begynte å bli litt lei av den gamle utformingen på bloggen, spesielt begrensningene den satte for størrelse på bilder, og hvordan den så ut på mobil. Derfor har jeg prøvd ut et par forskjellige på testbloggen, og kommet fram til denne. Jeg er fremdeles ikke 100% fornøyd, men det ser bedre ut på skjermen min.

Nå har ikke jeg alle slags PC-skjermer, nettlesere, nettbrett og mobiler å prøve ut denne utformingen på. Derfor er jeg veldig takknemlig for tilbakemelding på hva som kan bli bedre. Jeg er for eksempel klar over at det er en annonse på mobilversjonen som legger seg på en irriterende plass mellom innleggene. Denne er visstnok en automatisk kode som ligger i mobilmalen, og jeg har lite kontroll over den. Jeg kommer til å prøve å trikse med HTML-koden for å bli kvitt den.

Nå er det forhåpentligvis slutt på at teksten blir presset inn i ei liten, tynn stripe på siden av bildet i en del innlegg. Noen innlegg må nok finpusses, det gjelder spesielt de med flere bilder i bredden. Kanskje kommer det til å se litt rart ut innimellom mens det tilpasses. Men alt i alt er jeg fornøyd.

Ha en fortsatt fin senvinter :) Snart er det vår!

Oppdatering 15.mars: Nå skal endelig det aller meste være i orden! Jeg huket inn mannen min, som hjalp til med en del gjenstridig CSS. Er det fremdeles ting som ikke vises, har feil skriftstørrelse, e.l, legg gjerne igjen en kommentar.

Kommentarer

 1. Så spennende med ny utforming på bloggen din! Jeg vet for lite om koder til at jeg tør gjøre noe med min, så den får være som den er :)
  Ønsker deg en fin vår når den kommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg er heller ikke så flink med kode, så jeg har begynt med en mal fra Blogger, og gått inn i koden og forandret på det jeg vil skal se annerledes ut. Som du kanskje ser, er det ikke alt som har gått like bra. :p Det jobbes med både forsiden og innleggene, og ikke minst med hvordan bilder og lenkes vises i sidemenyen. Det skal nok bli bra til slutt. :)

   Slett
 2. Hei på deg! Har lest en del av artiklene dine og har blitt veldig gira på å små-dyrke litt selv. Bor i Oslo, å har fått innvilget å låne en av plantekassene i hagen for sesongen. Var der ute i dag for å se på den. Spadde litt i jorda, å den virket veldig "leirete"? Vet ikke hvor lenge den har stått eller noe, men fikk gravd ned til bunnen og det ser ut som den står rett ned mot hagen uten underlag. Var en del stein i, som jeg sikkert må bruke en god stund på å fjerne. Fant også flere meitemark, og noen biller(!) i det ene hjørnet. Burde jeg bytte ut all jorden? Eller kan jeg spe på med noe kompost? Burde alt tas ut for å legge noe slags fiberduk nederst?

  Håper du kan svare på noen av spørsmålene mine :)

  Mvh Marie, Nybegynner ifht. Uteplanter

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Meitemark er bra. De bryter opp jorda og hjelper til med å bryte ned kompost, så næringsstoffene blir frigjort. Det er helt normalt at det lever insekter i jorda ute. Bare noen få typer biller er skadelige for planter.

   Jeg ville ha tatt bort det verste av steinene og blandet inn kompost og lecakuler for å få jorda lettere og mer næringsrik. Vi passer alltid på at komposten er godt blandet ut, fordi ren kompost er veldig sterk for små planterøtter. Duk ville jeg bare ha brukt om det var mye rotugress som kveke og nesler.

   Jorda på parsellen vår var akkurat sånn da vi startet. Det var til og med klumper av blåleire i jorda. Nå, etter å ha spadd og brukt kompost i fire år, ser det veldig mye bedre ut. Dette skal nok gå bra! :)

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger