Ny utforming

Jeg begynte å bli litt lei av den gamle utformingen på bloggen, spesielt begrensningene den satte for størrelse på bilder, og hvordan den så ut på mobil. Derfor har jeg prøvd ut et par forskjellige p…
Jeg begynte å bli litt lei av den gamle utformingen på bloggen, spesielt begrensningene den satte for størrelse på bilder, og hvordan den så ut på mobil. Derfor har jeg prøvd ut et par forskjellige på testbloggen, og kommet fram til denne. Jeg er fremdeles ikke 100% fornøyd, men det ser bedre ut på skjermen min.

Nå har ikke jeg alle slags PC-skjermer, nettlesere, nettbrett og mobiler å prøve ut denne utformingen på. Derfor er jeg veldig takknemlig for tilbakemelding på hva som kan bli bedre. Jeg er for eksempel klar over at det er en annonse på mobilversjonen som legger seg på en irriterende plass mellom innleggene. Denne er visstnok en automatisk kode som ligger i mobilmalen, og jeg har lite kontroll over den. Jeg kommer til å prøve å trikse med HTML-koden for å bli kvitt den.

Nå er det forhåpentligvis slutt på at teksten blir presset inn i ei liten, tynn stripe på siden av bildet i en del innlegg. Noen innlegg må nok finpusses, det gjelder spesielt de med flere bilder i bredden. Kanskje kommer det til å se litt rart ut innimellom mens det tilpasses. Men alt i alt er jeg fornøyd.

Ha en fortsatt fin senvinter :) Snart er det vår!

Oppdatering 15.mars: Nå skal endelig det aller meste være i orden! Jeg huket inn mannen min, som hjalp til med en del gjenstridig CSS. Er det fremdeles ting som ikke vises, har feil skriftstørrelse, e.l, legg gjerne igjen en kommentar.

Kommentarer

 1. Så spennende med ny utforming på bloggen din! Jeg vet for lite om koder til at jeg tør gjøre noe med min, så den får være som den er :)
  Ønsker deg en fin vår når den kommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg er heller ikke så flink med kode, så jeg har begynt med en mal fra Blogger, og gått inn i koden og forandret på det jeg vil skal se annerledes ut. Som du kanskje ser, er det ikke alt som har gått like bra. :p Det jobbes med både forsiden og innleggene, og ikke minst med hvordan bilder og lenkes vises i sidemenyen. Det skal nok bli bra til slutt. :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Aktuelle innlegg

Totalt antall sidevisninger