Blommig fredag: En blomsterdekoratørs stolthet

Denne ukas utfordring i Blommig Fredag er "Det du er mest stolt av".  Jeg så den tittelen, og tenkte at dette ikke var noe for meg. Det er ingenting i hagen som jeg er spesielt stolt av, b…
Denne ukas utfordring i Blommig Fredag er "Det du er mest stolt av".  Jeg så den tittelen, og tenkte at dette ikke var noe for meg. Det er ingenting i hagen som jeg er spesielt stolt av, bortsett fra alle de små selvsådde fiolene mine, og de har jeg allerede postet to innlegg om. Dessuten hadde jeg mista telefonen min på påskeferie, så jeg hadde ikke noe å ta bilder med. På toppen av det, hadde stormen forsynt seg kraftig i hagen; Plantetrappa mi var veltet, alle spalierene revet ned, og pottene lå strødd nedover den bratte plenen.

Men så begynte jeg å tenke: Hva ER det jeg er stolt av? Svaret kom med en gang: Jeg er stolt av jobben min og det jeg lager der. Det er ikke hage, men det er blomster. :) Bildekvaliteten er nok ikke den beste, siden noen av disse er tatt med gamle telefoner opp gjennom årene.

Brudebukett

Stor rund bukett

Rosehjerte

Krans til begravelse

Brudebukett

Brudebukett

Krans til begravelse

Kommentarer

 1. Ja du det där fina kan du verkligen vara stolt över. Jag tycker det är kul med kransar( de dyker upp i bloggen lite då och då) men jag är inte på långa vägar så duktig gom du.
  Ha en fin fredag
  kram Meta

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk i like måte! Nå må jeg gå inn på bloggen din og se på kranser, de er sikkert vakre! :)

   Slett
 2. Åh, så vackra buketter! Det är verkligen något att vara mycket stolt över! Vacker vårdag till dig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det snør kraftig her i nord i dag, så det er nok best å kose seg med inneblomster nå :)

   Slett
 3. Nydelige kreasjoner å være stolt av :)

  SvarSlett
 4. Otroligt vackra buketter! Verkligen något att vara stolt över!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har laget! Likte spesielt godt kransene. Har jobbet mange år i blomsterbutikk selv, så jeg vet det er mye jobb å lage det du viser.

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mye jobb, men jeg liker å holde på med det. Den blå/hvite kransen er et personlig favorittmønster, jeg har laget mange sånne, men de blir aldri helt like :)

   God helg til deg også! :)

   Slett
 6. Ja du kan være stolt. Jeg synes særlig kransene er fine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg liker egentlig best å lage kranser. :)

   Slett
 7. Ja det du skapar med blommor kan du verkligen vara stolt över! Så fina blomsterkreationer. Den gula kransen var sagolik!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Gult er favorittfargen min. Jeg har et par andre gule lagret i bildearkivet, men de er såpass nye at jeg vil at det skal gå et par år fra de er solgt til jeg legger ut bilde av dem offentlig.

   Ha ei fin helg! :)

   Slett
 8. Jättefina buketter, dem kan du verkligen vara stolt över:) Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger