Vårbilder, det spretter opp her og der

Jeg er nok veldig sein med Blommig Fredag denne uka. Hele helga gikk med til jobb både på jobben og i hagen, men nå ser jeg at utfordringen fremdeles er åpen :) Så her kommer vårbildene! Dette…
Jeg er nok veldig sein med Blommig Fredag denne uka. Hele helga gikk med til jobb både på jobben og i hagen, men nå ser jeg at utfordringen fremdeles er åpen :) Så her kommer vårbildene!



Dette er en gul krokus, Crocus chrysanthus heter visst de som har sånne lilla striper på utsiden. Den dukket plutselig opp, anonymt,  etter at jeg hadde nevnt for venner at jeg ønsket meg gule krokus. :)



Sånn ser en "hunnlig" gåsunge ut. De blir ikke så gule og dunete som de "hannlige", men de er fremdeles lodne og kjempesøte. Dette bildet tok jeg i en park i går.



Denne primulaen har fått bestemme farge helt selv. Den dukket tilfeldig opp innimellom gule og lilla primulaer. Bildet er ikke fra i år, det er tatt med en eldre telefonmodell, derfor er ikke kvaliteten på topp.



Blåveis blir det. Denne er vill, og vokser på en hemmelig plass. Det var en del veiarbeid der i fjor, og jeg plukket løsrevne blåveistuer opp fra jordhaugene og satte dem ned på forhåpentligvis tryggere steder. Dette er en av dem!



Snart blir det grønt! Jeg går forbi dette treet hver dag på vei til jobb, og tar bilde av det nesten like ofte...



Alle de andre bidragene finner du ved å klikke på bildet over :)



Kommentarer

  1. Våren smiler hos deg også ser jeg:) En herlig tid nå! Du spurte om navn på min lille narciss. Det er Rip van winkle. Er så glad i den. Lav og søt, blomstrer tidlig. Anbefales varmt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! :) Jeg er sikker på at jeg har sett det navnet i en butikk...

      Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger