Drivhuset er oppe!

Sånn som tomta er der vi bor, er det ikke mulig å sette opp et tradisjonelt drivhus. De må jo ha et par kvadratmeter med forholdsvis flat bakke. Det har ikke vi. Det eneste flate er området mellom ga…
Sånn som tomta er der vi bor, er det ikke mulig å sette opp et tradisjonelt drivhus. De må jo ha et par kvadratmeter med forholdsvis flat bakke. Det har ikke vi. Det eneste flate er området mellom gangveien og husveggen, og det er der vi har så å si alt.
Ferdig oppsatt minidrivhus mot husveggen

Dette drivhuset kom vi over på Rusta. Det er aller enkleste sort: PVC uten noen form for isolering eller oppvarming. Jeg målte, og fant ut at det passet akkurat inn mellom plantetrappa og vinduet. (Trappa er halvveis gravd ned for å ikke blåse over ende, så den er ikke så grei å flytte på) Dette er også langt nok unna der kommunen holder på å grave at det er lite sannsynlig at de kommer borti det med noe utstyr.

Ellers spirer det diverse løker overalt. Jeg husker ikke helt hva jeg satte ned i fjor høst, eller hvor. Et par stemor har til og med overlevd vinteren under snøen. Nå har de grønne blader! Det skal bli spennende å se hva slags farge det er på dem, de som overvintrer er vanligvis sånne som har sådd seg selv.

Jeg vet at resten ser forferdelig rotete ut. Snøen forsvant her i løpet av helga, så jeg har ikke fått ryddet opp noe særlig. Nå skal alle de pottene tømmes, fylles med ny jord, og såes eller plantes i. Jeg gleder meg skikkelig til det arbeidet!


Kommentarer

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger