FFF: Gullgyvel

Denne fantastiske busken spruter ut knall gule blomster i juni. Jeg har aldri før sett en sånn gulfarge her oppe i nord. Gyvel var for meg noe som vokser langs jernbanen langt i sør, før jeg fikk se…
Denne fantastiske busken spruter ut knall gule blomster i juni. Jeg har aldri før sett en sånn gulfarge her oppe i nord. Gyvel var for meg noe som vokser langs jernbanen langt i sør, før jeg fikk se denne busken.

Bildet er tatt midt i byen. Denne busken sto ved det gamle rådhuset. Nå er alt gravd opp. Kanskje må jeg finne noen som selger gullgyvel og plante en i hagen. Den skal vært hardfør til H5, men jeg har sett at den trives her.


http://floralfridayfoto.blogspot.com/

Kommentarer

 1. Det var en kraftig gulfarge på den! De jeg har sett av gyvel har vært lysegule :)
  Skikkelig flott!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de ville er jo lysegule med lysegrønne stilker. Jeg har sett en rød en gang, men tror det var noe som kom inn med snittblomster fra Nederland.

   Ei fin uke til deg også :)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger