Blogglista mi forsvant!

Blogger har, av en eller annen grunn, sletta blogglista mi. Den var bare borte nå i dag. Jeg har lagt inn alle de bloggene jeg kunne komme på nå til å begynne med, men det mangler helt sikkert flere!…
Blogger har, av en eller annen grunn, sletta blogglista mi. Den var bare borte nå i dag. Jeg har lagt inn alle de bloggene jeg kunne komme på nå til å begynne med, men det mangler helt sikkert flere! Kan de som savner link til bloggen sin her gi meg beskjed?

Kommentarer

 1. Hej!
  Detsamma hände mig för någon månad sedan, gick in på bloggerhjälpen, och följde ett råd att göra en inställning.
  Fick tillbaka min blogglista. Andra som inte gjorde något fick också tillbaka sin blogglista. Det händer lite konstigheter emellanåt.
  Hoppas det löser sig.
  Ha det bra / Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaja, jeg har satt opp ei ny bloggliste. Det ser ut som om den vises iallfall. Takk for svaret! :)

   Slett
 2. Hei.
  Jeg har ikke bloggliste i hagebloggen min, men jeg har laget en egen blogg for mange år siden, en testblogg som ikke vises for annet enn meg. Der legger jeg inn alle bloggene jeg besøker, og det fungerer helt fint:)
  Kanskje et tips, om blogger roter det til.

  Håper det ordner seg for deg.

  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var etter at jeg hadde vært inne og rota på testbloggen at blogglista forsvant her inne, av alle ting. Det der er en veldig god ide! Takk for svar!

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger