Blommig fredag: Form og farge

Jeg er litt seint ute med bidraget til Blommig fredag denne uka. Det har vært ei travel helg på mange måter, og travlere skal det bli i de neste to-tre ukene. Jeg har endelig fått tak i alle bildene …
Jeg er litt seint ute med bidraget til Blommig fredag denne uka. Det har vært ei travel helg på mange måter, og travlere skal det bli i de neste to-tre ukene. Jeg har endelig fått tak i alle bildene fra ferien i Nederland sist sommer, og noen av bildene kommer derfra. De andre er utsikten fra hagen min gjennom forskjellige årstider.

Ukjent type Bromelia. Jeg likte virkelig formen på denne, den minner om en lotusblomst.

Mose er undervurdert.

Vakrere tak enn et gammelt bøketre finnes ikke.

 Nordlys fra bakketoppen rett over huset mitt

Lønnetrær kan være irriterende når de drypper lønneneser overalt, men for en fin form de har på vinteren...


Kommentarer

  1. Mose er undervurdert, ja! Jeg prøver å bevare all mosen jeg har her. Flotte bilder av trærne og nordlyset!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger