Blommig fredag: Månedens bilde

Det er ei stund siden jeg sist skrev her inne. Det har vært så mye som har tatt tiden og oppmerksomheten min, og våren har kommet sakte. Hver gang det endelig har blitt snøfritt, har det kommet ny sn…
Det er ei stund siden jeg sist skrev her inne. Det har vært så mye som har tatt tiden og oppmerksomheten min, og våren har kommet sakte. Hver gang det endelig har blitt snøfritt, har det kommet ny snø over natta. Det har vært lite å ta bilder av, bortsett fra nakne greiner og hvit snø.

Men i går fikk jeg en liten overraskelse i regnværet. Dette er litt bortgjemt i skyggen, og disse hadde jeg helt oversett.

Spirer av løkblomster

Denne ukas tema i Blommig Fredag er "Månedens bilde".  Bildet mitt er beskjedent, men det er mye håp i de små spirene. Fortsatt god søndag"

Kommentarer

 1. Skulle du ha sett!
  Like hyggelig hver gang :)

  SvarSlett
 2. Härligt när våren tittar fram.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 3. Jamen man blir ju så glad! Det behövs inte så mycket, bara tecken på att livet återkommer.
  Önskar dig en skön vecka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte! Snøen har kommet tilbake, det ligger minst 10 cm over dem nå.

   Slett
 4. Herlige vårtegn, og det er jo like hyggelig hver gang! Fint å glemme bort noen, for da blir jo gjensynsgleden uansett stor :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det rare er at jeg tror det er to år siden disse kom i jorda. Jeg så dem ikke i fjor! De kom fra en dekorasjon og vi satte dem ned etter at de hadde blomstra av.

   God helg!

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger