Når jeg snur meg...

...ser jeg en hvit vegg. Det snør sidelengs gjennom tåke. Vinduet er dekket av sludd og dugg. Kaktusene står som mystiske silhuetter mot alt det hvite. I neste øyeblikk letner det, og himmelen gløder…
...ser jeg en hvit vegg. Det snør sidelengs gjennom tåke. Vinduet er dekket av sludd og dugg. Kaktusene står som mystiske silhuetter mot alt det hvite. I neste øyeblikk letner det, og himmelen gløder i grått og rosa.


Denne Philodendronen er nyinnkjøpt. Den var merket med Philodendron selloum, men det lurer jeg svært på. Det må i så fall være en ekstremt småvokst type?


Kommentarer

 1. Den kaktusen hadde jeg også før. Den vokste seg ut av vinduet og ble alt for stkr. Men den er veldig vakker!
  Jeg kjenner ikke til den philopdendron dessverre. Det har kommet så mange nye sorter av de i de siste årene. Når jeg googler sortsnavnet kommer det bare opp bilder av blader som er veldig gjennomhullede, og den kan ligne litt på Monstera. Jeg tror at din nesten må være feilmerket.
  Håper du finner rett navn på din.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg får også bare opp den. Tror jeg må bare vente og se om bladene skifter form etter hvert. Det er sikkert en ung plante med babyblader. :)

   Takk i like måte!

   Slett
 2. Skikkelig dramatisk ute hos deg! Noe lunere i vinduskarmen, regner jeg med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er glad for at jeg ikke trenger å gå noe særlig ut når været er sånt. Ha ei fin ny uke! :)

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger