2020s første

Dette bildet er tatt første nyttårsdag. Bildekvaliteten er så som så; vi har nemlig skikkelig mørketid her. Det er "lyst" fra ti til to, men det blir aldri skikkelig lyst. For en gangs…
Dette bildet er tatt første nyttårsdag. Bildekvaliteten er så som så; vi har nemlig skikkelig mørketid her. Det er "lyst" fra ti til to, men det blir aldri skikkelig lyst.

For en gangs skyld er det ikke en av mine selvsådde som har overlevd frosten. Denne kommer fra ei skål med stemor og løkblomster, som ble kjøpt tidlig i fjor vår. Jeg vet ikke hva sorten heter, men det er tydelig at det var lurt å ta frø av den. Den er like vintergrønn som de lilla og hvite som vanligvis blomstrer til jul.Kommentarer

 1. Koselig med blomstring i mørketiden! Her er det bare litt snø og is overalt. Ingen blomster å se nå. Mørketid høres deprimerende ut, og det føles nesten som det har vært det her også i år med mye gråvær.
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk i like måte! Vi er så vant til mørketid at vi ikke tenker over det. Det blir ekstra mørkt når det ikke ligger snø på bakken! Nå er snøen tilbake og alt er lyseblått.

   Slett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger