Adventskalender: 18. Fjerde søndag i advent

I år skal jeg prøve å legge ut et lite innlegg for hver dag i desember, fra 1. desember til julaften. Noen har tips og triks for kjente og ukjente juleblomster, andre er mer personlige historier. All…
I år skal jeg prøve å legge ut et lite innlegg for hver dag i desember, fra 1. desember til julaften. Noen har tips og triks for kjente og ukjente juleblomster, andre er mer personlige historier. Alle bildene er tatt av meg om ikke noe annet er angitt. 


Det er mørkt her nå, veldig mørkt. Til og med midt på dagen er det så mørkt at gatelysene står på, og lysene fra bilene blender meg. Er jeg ute og går med lommelykt, virker det nesten som om den våte, svarte bakken suger til seg alt lyset.

Det er nå vi må tenne lys inne.

Til og med inne er det så mørkt at jeg må bruke blitz når jeg tar bilder.


Amaryllisene som vi satte i vann holdt seg åpne i nesten to uker. De er nesten lettere å få til sånn!


Seinere i dag kommer nok juletreet opp. Da skal det bli lysere i stua.

God søndag!

Kommentarer

  1. Så flotte Amaryllis, og den er den vakreste juleblomsten syns jeg:) Ha en fin adventsøndag!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger