Adventskalender: 3. Bare utsikten...

I år skal jeg prøve å legge ut et lite innlegg for hver dag i desember, fra 1. desember til julaften. Noen har tips og triks for kjente og ukjente juleblomster, andre er mer personlige historier. All…
I år skal jeg prøve å legge ut et lite innlegg for hver dag i desember, fra 1. desember til julaften. Noen har tips og triks for kjente og ukjente juleblomster, andre er mer personlige historier. Alle bildene er tatt av meg om ikke noe annet er angitt. 

Denne uka har jeg sånn helt plutselig fått ei travel arbeidshelg av de sjeldne. Jeg slapp ikke ut før nærmere ti på kvelden fredag, og tidlig lørdags morgen er jeg på plass igjen. Derfor er det veldig lite tid igjen til å skrive. Når dette blir postet, er jeg nok allerede på jobb.

Jeg tror det er viktig at vi også får i oss litt dagslys hver dag nå som det er så lite av det. Også er lyset så fint! Dette bildet er tatt midt på dagen. Sola står ikke opp før seint i januar. Trærne sover, fjellene snør ned, Nesten alt som lever har tatt vinterferie, men himmelen har en ny farge for hver minutt som går. 

Ha ei fortsatt fin adventstid!

Kommentarer

RelatedPosts

Totalt antall sidevisninger